Vikingatid på ett kul sätt

Det är kul när man blandar något riktigt gammalt med nytt! Som när man tar gamla vagnshjul av trä och bygger om dem så de passar som prydnad i ett modernt hem. Jag brukar ha ett öga öppet för just såna saker och när jag härom dagen satt och surfade på nätet så hittade jag ett spel där de hade en bild på vikingar och genast blev jag nyfiken. Jag klickade mig in på sidan, som heter casinovinnaren.com och där kunde jag läsa mer om denna häftiga spelautomat.  

Man spelar med gudarna från asatron

Väl inne på sidan så insåg jag att man kunde testa sloten. Det var bara att klicka sig vidare till en spelsida (dom har massor på den sidan) och sen vidare till spelet. När jag första gången provade att spela Hall of Gods som spelet heter så blev jag faktiskt lite imponerad. Normalt sett så brukar fokus ligga på de manliga aspekterna när det kommer till gudarna i Valhall, men här fick man möta även kvinnorna. 

Bra underhållning

Jag spelade Hall of Gods gratis med såna där demopengar för att se om det var kul. Och det var det! Det roligaste var när man fick fram tre stycken skattkistor och skulle slå sönder sköldar. Bakom dem finns det möjlighet att vinna en jackpott. Nu vet jag hur det funkar, och jag gillar temat som kommer från en svunnen tid. Därför har jag bestämt mig för att prova det på riktigt. Håll tummarna för mig! 

2 Aug 2018